WELKOM BIJ ZieZicht.

 

ZieZicht. Intensieve Autisme Begeleiding.


Vanuit mijn kennis en ervaring houd ik mij specifiek bezig met volwassenen met een vorm van autisme. De begeleiding is gericht op het autisme en de "last" die mensen hierdoor kunnen ervaren. De begeleiding richt zich op de dingen die niet altijd vanzelf gaan door het autisme en/of bijkomende problematiek die naast het autisme ook een rol kunnen spelen. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan een verstandelijke beperking of dwang/OCD.

Vanuit mijn ervaring als hulpverlener heb ik helaas te vaak gezien dat mensen met een vorm van autisme en hun omgeving geen passende begeleiding kunnen vinden.
Zelf ben ik mij hier verder in gaan verdiepen en specialiseren. Vanuit de verbinding en oprechte interesse in de ander probeer ik aansluiting te vinden. 
Duidelijkheid geven, structuur bieden en het wegnemen van vervelende prikkels zijn erg belangrijk. Echter wordt (in mijn ogen) de manier van aansluiten vaak onderschat bij autismebegeleiding. Vanuit vertrouwen kunnen we samen kleine stappen zetten.

ZieZicht biedt begeleiding op verschillende levensgebieden. Hieronder staan een aantal voorbeelden van mogelijke ondersteuningsgebieden.

*Ondersteuning bij het zelfstandig wonen.
*Ondersteuning bij het vinden en houden van passend werk/daginvulling.
*
Ondersteuning bij het vinden en behouden van een passende vrijetijdsbesteding.
*Ondersteuning bij het aangaan en behouden van sociaal contact met andere mensen.
*Ondersteuning bij bijkomende problematiek zoals dwang/OCD of een verstandelijke beperking.


De begeleiding wordt geboden in Oost- Gelderland.


Voor meer informatie, vragen of contact:
ziezicht@outlook.comZieZicht,